09 травня 2014

Пам'ять залишається в віках

 
  9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. 
  Територія України стала ареною найзапеклішого збройного протиборства двох могутніх держав. Буквально кожен клаптик її землі переораний бомбами, снарядами, перекопаний солдатськими лопатами, рясно политий кров'ю. Тут відбувалися найжорстокіші битви війни і загинуло чи не найбільше бійців та командирів Червоної армії.
  Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо - сонячними погожими днинами, рясним, своєчасним дощем.
   Сьогодні біля Монументу Слави відбувся мітинг до Дня Перемоги. З вітальним словом до всіх присутніх звернулися: сільський голова Володимир Григорук, директор місцевої школи Володимир Блажко та ветеран Великої Вітчизнняної війни Михайло Петрович Ліщук. З вітальними словами та словами вдячності до ветеранів, яких на території сільської ради залишилось лише троє, звернулися учні школи .
Були покладені квіти до підніжжя Монументу Слави та Кургану Слави, зачитана Книга Пам'яті.
  У сільській бібліотеці організована тематична поличка: "Мужність повертається у віках"




















Немає коментарів:

Дописати коментар