06 червня 2014

Участь у семінарі

4-5 червня  піар-офіс "Сучасні бібліотеки Волині", учасником якого є і наша Березолуківська сільська бібліотека   взяв участь у підсумковому семінарі для обміну досвідом за проектом регіональних піар-офісів сучасних бібліотек програми "Бібліоміст" та ГО "Центр медіареформ". Разом з нами були учасники з різних областей України. Проходив семінар у готельному комплексі "Пуща Лісова" (Київська область).
Аналізували успіхи проекту, розповідали про труднощі та навіть про нестандартні ситуації, з якими довелось зіткнутись у роботі. Відбувалося скайп-спілкування з Маріупольським піар-офісом, працівники якого не змогли бути присутні на семінарі у звязку із ситуацією, що склалася на Сході країни.
Учасники з Волинського піар-офісу теж ділилися своїм досвідом та історіями успіхів користувачів бібліотек, які вони  здобули завдяки використаттю сучасних технологій, знайомилися з учасниками з інших областей. Отримали сертифікати і, звичайно, дуже цим пишаємося! З собою додому привезли позитивні враження та хороший настрій.


Немає коментарів:

Дописати коментар