09 травня 2015

З НАГОДИ ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ в березолуках ВІДБУвся МІТИНГ ТА ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ


 8 травня в рамках відзначення  Дня пам’яті і примирення та 70 –ї річниці Перемоги над нацизмом в Березолуках  відбувся урочистий мітинг та покладання квітів.
 Покладання квітів до  братських могил   загиблих воїнів та жертв серед мирного населення і патріотів часів другої світової війни відбулись за участю  ветерана війни Івана Пилипчука, мешканців сільської ради,  сільського голови Володимира Григорука, учасників АТО,учасників бойових дій в зоні АТО братів Володимира та Олександра Журанських, воїна-афганця Леоніда Журанського, учнів місцевої школи.  
 Присутніх  на мітину мешканців сільської ради з Днем пам’яті та примирення привітав директор школи Володимир Блажко,  зразкова учениця школи Тетяна Ковальська,    підкресливши що ми є свідками зародження нової традиції в святкуванні  Дня Перемоги – відзначення Дня пам’яті і примирення та побажали всім бути достойними спадкоємцями переможців. 
 Щиросердечно привітав всіх присутніх сільський голова  Володимир  Григорук: «Дорогі ветерани, шановні присутні!  Прийміть самі теплі и щирі вітання з Днем пам’яті та примирення та 70-ю річницею Перемоги на над нацизмом! Наші діди і прадіди боролися за те, щоб ніхто і ніколи не посягав на волю і незалежність народу. Ми схиляємо голови перед нашими переможцями та нинішніми захисниками Вітчизни. Ми пам’ятаємо і шануємо наших героїв і сподіваємося на те, що ті історичні дні примирення стануть справжніми днями примирення для нас з вами. Здоровя, наснаги, миру і злагоди вам і вашим родинам!»


Немає коментарів:

Дописати коментар