10 травня 2016

Перемога - одна на всіх

Результат пошуку зображень за запитом "до дня перемоги" Цими весняними травневими днями ми відзначаємо День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Надто дорогу ціну заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Не зникне в пам'яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога. Ми не повинні забувати тих, хто віддав своє життя для щастя інших.
 Сьогодні в Березолуках відбувся урок мужності та спомину: "Перемога - одна на всіх", де говорили про неоціненний подвиг простих людей, які пройшли через чорнило війни, які віддали найдорожче - життя і тих, хто, опалені війною, дожили до цих світлих днів. Виступили сільский голова Лілія Коцюбайло, учні місцевої школи. Зачитали Книгу Пам'яті і пом'янули полеглих хвилиною мовчання. У бібліотеці ознайомилися з книжково-ілюстрвційною виставкою: "В боях кувалась Перемога".
 Із щирими словами вдячності за перемогу до ветерана другої світової війни Пилипчука Івана Онуфрійовича навідались сільский голова та місцевий аматорський колектив "Мальви". На знак пошани подарували сивочолому ветерану, адже він розміняв вже дев'ятий десяток літ, та його великій родині, бо зібралось
їх аж чотири пикоління, кілька музичних вітань, квіти та продуктовий набір.

Немає коментарів:

Дописати коментар