16 листопада 2016

Чи легко бути толерантним?


Проблема розвитку духовності, зокрема, толерантного ставлення людини до свого оточення, дуже актуальна в наш час. Принципово важливим є усвідомлення необхідності навчитися жити у світовій спільноті, керуючись принципами толерантності.
16 листопада 1995 році держави – члени Організації Об`єднаних Націй з питань освіти, науки і культури прийняли Декларацію принципів толерантності.
Для набуття навичок толерантності необхідні знання. Як показав час, усі біди нашого суспільства, в тому числі економічні, зумовлені тим, що люди дотепер не навчилися конструктивно взаємодіяти, йти на компроміс, не виховані у дусі миролюбства й терпимості.
То ж сьогодні - 16 листопада у бібліотеці відбувся захід - відеоенциклопедія: "Чи легко бути толерантним?".  Бібліотекар  розповіла учням  школи історію виникнення цього свята і представила кілька  тематичних відеопрезентацій про толерантність
 Отже, кожний із нас має прагнути до самовдосконалення, бути добрим, порядним, чесним, ввічливим, поважати себе і оточуючих...
 Одним словом - бути толерантним.
Якщо кожен один до одного буде терпимий, то разом ми зробимо толерантним наш світ!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар