19 лютого 2014


Як учні звичайної сільської школи мандрують завдяки     сучасній бібліотеці.

 19 лютого в приміщенні Березолуківської бібліотеки було людно. Адже сюди завітали учні 5-9 класів, щоб помандрувати цікавими місцями нашого волинського краю.
За допомогою новітнього комп’ютерного обладнання, наданого програмою «Бібліоміст» та безкоштовного доступу до мережі Інтернет діти мандрували Замком Любарта, Зимненським Святогірським монастирем , музеєм  Лесі Українки в Колодяжному.
 Присутні із задоволенням взяли участь у флеш-мобі «Леся Українка – донька Волинського краю», присвяченому річниці від дня народження поетеси, де читали її вірш «Надія», а також переглянули тематичну виставку літератури: «Волинь моя синьоока, омріяна казка віків». Після мандрів діти влаштували фото-паті в бібліотеці. І це вкотре підтверджує, що сучасна бібліотека – це місце, де користувачу приємно бути, спілкуватись, творити, мандрувати і читати.

Активна користувачка, учениця місцевої школи Аня Боймук:
- Мені дуже подобається бувати внашій сучасній бібліотеці. Тут можна гарно відпочити, поспілкуватись з друзями в соцмережах, та просто провести змістовно й цікаво свій вільний час.
 Сільський голова Володимир Григорук:
- Внесок сучасних бібліотек у соціально-економічний розвиток села надзвичайно великий. Це – широкі можливості для користувачів, це не просто робота з книжкою, а надання доступу до нової комп’ютерної техніки, до Інтернету , можливість спілкування в соціальних мережах та пошуку рідних і друзів.
Директор місцевої загальноосвітньої школи Володимир Блажко:
- Наша сучасна бібліотека села Березолуки – це не стара бібліотека плюс Інтернет, а нове бачення ролі бібліотек у сучасному світі. Сучасна бібліотека – це зйомки, перегляд відео, віртуальні екскурсії, навчання. Бібліотекар Лілія Захарчук вже сьогодні  впроваджує ці інновації в своїй роботі та розповідає про це людям.




Немає коментарів:

Дописати коментар