13 листопада 2020

Епідемія добра

Доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти (World Kindness Day), датою для якого був вибраний день відкриття в 1998 році в Токіо 1-ї конференції Всесвітнього руху доброти (World Kindness Movement)

Сьогодні поширюється Всесвітній рух за доброту. Прагнення виявляти доброту надихає людей відповідати добротою і передавати її іншим.

Це свято створене з метою донести до громадськості, що люди повинні допомагати один одному і тим, хто потрапив у біду.
Всесвітній день доброти є одним із самих добрих і світлих свят.
Добро наповнює життя людини сенсом, сенс який буде вас супроводжувати протягом усього життя.
А ми закликаємо кожного до творення добра! І всім бажаю довголіття.
Ні для кого не секрет, що в сучасному високотехнологічному і швидкісному світі все частіше людські почуття та моральні якості відходять на другий план, і зокрема – доброти серед нас стало набагато менше – цей факт, на жаль, очевидний.
Тому сьогоднішнє свято – ще один привід згадати про такі якості і категорії людських відносин як Доброта і об’єднати існуючі в різних країнах рухи за доброту, щоб допомогти людям усвідомити, що робити добро – це зовсім нескладно, а результат у добрих справ і вчинків колосальний.
З нагоди свята у бібліотеці сьогодні відбувся захід під назвою "Епідемія Добра".
Облаштована виставка "Всесвітній день добра". Першокласникам розповіли історію виникнення такого чудового свята, розказували різні прислів'я, приказки та вірші про добро, ознайомилися з добрими книгами.
Кожен учасник заходу розповідав про свої добрі справи.













Немає коментарів:

Дописати коментар