22 травня 2013

Організація роботи з обдарованими дітьми

  
   Березолуківська загальноосвітня школа  - цетр знань , культури та творчості усієї сільської ради. Здобувають знання тут 79 учнів. Працює 23 вчителі, які віддають  свою любов, терпіння, знання учням. І не дарма, адже 14 випускників школи за високі досягнення у навчанні були нагороджені медалями.
   Школа тісно співпрацює з місцевим клубом та сільською бібліотекою, бо вміння знаходити обдарованих та здібних дітей, розвивати їхні таланти це, свого роду, теж -  мистецтво. Під таким гаслом сьогодні на базі школи відбувся районний семінар директорів шкіл "Організація роботи з обдарованими дітьми"
    Виступили: начальник відділу освіти Ігор Ціось, директор школи Володимир Блажко, завідувач Рожищенським РМК Вячеслав Сидорук, методист-психолог Рожищенського РМК Валентина Войтович.
  Учасники семінару відвідали факультативні заняття з логіки в 3 класі; з англійської мови "Збережемо красу рідної природи" 8-9 класи ; з математики  8-9 класи . І під кінець семінару  всї з великим задоволенням подивилися виховний захід " І веселий, і кипучий в нашій школі ярмарок"
 


















Немає коментарів:

Дописати коментар